Президентът на Славия Венцислав Стефанов е намнение, че не трябва

...
Президентът на Славия Венцислав Стефанов е намнение, че не трябва
Коментари Харесай

Стефанов за спора между Русев, Ганчев и Домусчиев: Големи хора са, не искам да им бъда съдник

 Русев отвърна на Домусчиев: Фокусът на проблемите във футбола бе преместен към личностни нападки  Кирил Домусчиев скочи по едно и също време на Левски и ЦСКА
Президентът на Славия Венцислав Стефанов е намнение, че не би трябвало ненужно да се внася напрежение в родния футбол.

Повод за това бе прехвърчалите искри през последните дни сред неговите сътрудници Гриша Ганчев (ЦСКА), Спас Русев (Левски) и Кирил Домусчиев от Лудогорец. " Труд " потърси за коментар по тематиката от боса на Славия.

" Големи хора са, не желая да им бъда съдник. Нека всеки, който е непогрешим, да хвърли камък. И аз мисля, че би трябвало да си гледаме личната паничка. Тогава и съдиите по-малко ще бъркат. Факт е, че има рефери, които не стават по една или друга причина.

Но новият началник на Съдийската комисия Йордан Сталев се пробва да почисти ненужните, само че не става и с магическа пръчка. В последна сметка няма нищо взривоопасно. Вече 12 кръга се изиграха, огромни кавги не е имало. Виждаме, че и тази система ВАР не е безпогрешна.

Сега ние какво да упрекваме рефера на Славия - Ботев Враца, че е сбъркал, когато ние създадохме над 10 положения, а не вкарахме. После те ни биха с една обстановка. Иначе реферите се преценяват с Лудогорец, само че не мисля, че свирят в тяхна изгода. Просто имат някакъв почит към тях ", сподели Стефанов.

Президентът на Славия все отново предложи да бъде върнато правилото за наложително присъединяване на един или двама родни играчи до 21 години, каквото имаше за малко в елита.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР