Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че смята, че е

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че смята, че е
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ботев - Арда вони!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че счита, че е имало много съмнителни мачове във втората фаза на шампионата. Босът на “белите ” съобщи, че в случай че беше президент на БФС, нямаше да признае резултата на мача между Ботев (Пловдив) - Арда.

“Имаше доста съмнителни мачове. Не инцидентно УЕФА проверява. Начинът, по който Ботев излезе против Арда е срамен. Ако аз бях президент или ръководех БФС, тази среща нямаше да се зачита, тъй като това е безпринципно. Няма нищо футболно в това нещо. Имаше и други мачове. Мачът на Левски с Локомотив (Пловдив) да вземем за пример.

Няколко такива, които са безпринципни и срамни за футбола ни. Затова този формат на шампионата не е подобаващ. Не чакам фрапантни промени, само че за мен това не е верният формат. В третата група имаше също съмнителни мачове. Единствено ЦСКА 1948 изигра мачовете си на цялостен феърплей ”, сподели Стефанов по време на конференция.

“Все още нямаме нищо дефинитивно за треньора, само че имаме диалози. Не желая да приказвам нищо авансово, тъй като ще стартират спекулации. Ние не сме като Левски - днеска Саво, на следващия ден Даво и най-после Топчо ”.

“Мачът с Арда е най-голямата ни неточност. Говорихме с Ангел, аз доста го почитам, само че в случай че при 2:1 на вратата бе застанал Гошо Петков, мачът свършваше. Колкото пъти гледах изравнителния гол, топката излиза отвън границите на терена при центрирането ”, добави Венци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР