Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че амбициите на “белите”

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че амбициите на “белите”
Коментари Харесай

Венци: Ние сме сред последните по пари, но целта ни е децата да израснат

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че упоритостите на “белите” са да продължат да построяват лични фрагменти, а като резултати задачата е да се стигне до първата шестица на efbet Лига и допустимо на първо време за Купата. Босът на отбора от “Овча Купел” съобщи, че като бюджет отборът е може би измежду най-скромните в елита, само че се стреми да развива децата от школата.

“Амбициите на Славия в Купата са да побеждава. Винаги има по-лесен и по-тесен кулоар, където може да се падне всеки един тим в този шампионат. В шампионата ние ще се постараем да гоним шестицата. Мисля, че имаме опция. Ние опитваме с наши футболисти и се стараем да реализираме нещо, което е в границите на нашите благоприятни условия. Ние сме може би едни от последните по пари, само че желаеме да даваме късмет на наши деца да израснат и да продължат кариерата си в по-силни клубове”, сподели Стефанов в предаването на Sportal TV “От дузпа в тъч” .
 Венцеслав Стефанов гостува в @@@
Стефанов разкри също по този начин, че съгласно него една от най-големите му неточности е, че въобще се е захванал с футбол. Все отново Венци не мисли по никакъв метод за отдръпване от клуба

“Най-голямата ми неточност е, че започнха да се занимавам с футбол. Че повярвах, че единствено със сърце и с обич към младите можеш да направиш нещо. Толкова доста са подводните камъни, несправедливостите, неправдите. Това обаче не значи, че мисля да се отказвам”, добави Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР