Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се оплака от мениджъра Николай

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се оплака от мениджъра Николай
Коментари Харесай

Венци Стефанов потвърди за интерес от Ман Сити и се оплака от агент

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се оплака от мениджъра Николай Жейнов. Според шефа на " белите " Жейнов желае да се " намърда " в работата по възможния трансфер на Филип Кръстев в Манчестър Сити.
 Халф на Славия пред трансфер в Манчестър
" Няма към момента нищо съответно и парафирано. Прочетох информацията в някакъв уебсайт, обвързван с Жейнов. Той несъмнено желае да се намърда в прехвърлянето на Филип Кръстев. Говори неща, които не дават отговор на истината и злепоставя всички в тази ситуация. Включително и публицистите, които употребява в подмолния си проект. Възмутен съм! Крайно време е да се наложат рестрикции и на медии, които разгласяват вести без да се базират на източници и без да си дават сметка, че поради нечии персонални ползи могат да объркат кариерите на футболисти, треньори и клубове. Не би трябвало публицистиката ни да става жертва на меркантилни видове и да замязва на врачките по " Евроком ", които приказват какво ще се случи. Подобен метод пречи на футболиста в обстановка на трансфер и е в негов ущърб. Злепоставя се в този момент и управлението на Славия ", сподели Стефанов пред " Труд ".

" Трансферът на Кръстев ли? Напредък има в това отношение. От всичко, което е написано, истината е, че Манчестър Сити се интересува и има преписка по прехвърлянето. Но аз от опит знам - когато се появят хора, които желаят да се пришият към нещо непознато и да вземат пари от въздуха, има заплаха всичко да пропадне ", добави началникът на Славия.
efbet Лига 26 кръг, събота 13 юни  Славия 2:4краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР