Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи емоционален коментар пред Sportal.bg

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи емоционален коментар пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Чичо Венци за левскарите: Мърши, мърши! Хасан Чинчири да им ...

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи прочувствен коментар пред Sportal.bg след успеха на " белите " с 2:1 над Левски. Шефът на най-стария столичен клуб съобщи, че почитатели на " сините " са влизали даром за днешното дерби и прикани способените органи да вземат отношение по въпроса.  

" Когато Боговете приказват, и левскарите мълчат! Цял мач не стопираха да пеят нелепости. Пожелавам им по този начин да им пеят на тях цяла вечер! Всяко куче, което ме е залаяло, е побесняло. Господ забавя, само че не не помни! Много се пънеха, доста лавираха, отсрочват, сменят, най-после - хайде довиждане! Славия им изнесе лекция. Надявам се, че левскарите са си водели бележки. Видяхте какъв мач беше - трима наши тежко контузени, само че издържахме. Колко още трябваше да контузят?! 

И съдията устоя на натиска, въпреки че чак за шест минути продължение не беше. А коментаторът, дето се чуди за какво не се е играло още, да си направи фуния от записките си и да си свири през нея. Глупости! 

Искам да попитам полицията по какъв начин по този начин при продадени общо 460 билета за мача, в бранша за посетители имаше толкоз хора? Влизали са левскари без билети, от техните фракции, с цел да нямало ексцесии. Ти да видиш! Това да не са инвалиди бе? Защо ще влизат даром? Как по този начин? Органите да вземат отношение, какво е това нещо! Кой и за какво пуска без билети хора от " София Запад "? Това е ситуацията, моето момче. Снощи са рязали оградата, късали са банери, имало е подправени билети... Мърша! Мърша! Друга дума не се сещам за тези.

Пяха обидни неща, дано на тях им пеят двойно такива неща - поисквам им го! Другия път ще им докарам едно пиано за съпровод, тъй като доста подправено пееха. И оркестър с Хасан Чинчири да им изсвири " Геренски вечери ". Една лека и приспивна, с отенък от " Герена ". Бог прости, Славия не! Получиха си заслуженото. Победителите не ги съдят. Един огромен мой другар има на следващия ден рожден ден, тази победа я обричам на него.

Равносметката след мача за нас е пукнато ребро, счупен лакът, пукната глава и два счупени пръста. Е? Левскарите футболисти ли са или ММА бойци? Пожелавам им всичко двойно ", сподели Венцеслав Стефанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР