Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е един от най-жестоките

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е един от най-жестоките
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов щял да получи разрез на сърцето заради Бербатов - slava.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е един от най-жестоките критици на Димитър Бербатов, не закъсня с реакцията си, откакто, с цел да разясняват настоящите тематики в български футбол и най-много - идния Конгрес в БФС.

"Трите коня се събраха за лятната отмора и си мислят, че морето е до колене. Защо се събраха в този момент - за морето. Бербатов желае до две седмици конгрес... Недейте, че ще получа, както викаше един другар, прорез на сърцето. Като му пристигна времето, ще има конгрес и хората ще си кажат своите визии и стремежи. Не виждам нито ясна визия, нито стратегия по какъв начин ще оправят футбола. Нашият футбол няма да се оправи с името на Бербатов. И Лионел Меси да застане отпред на БФС, без доста работа нищо няма да стане. Не може единствено да седиш, да гледаш отвисоко и да командориш. Мислят си, че всичко, което хвърчи се яде. От идващия ден тримцата няма да знаят къде са, ще им се стоварят на главите куп проблеми, приказваме за 500-600 клуба ", съобщи първоначално той.

"Ние гледаме в профил и си даваме парите, с цел да го има футбола, само че в случай че те си мислят, че ще седят и другите ще са им аргати, грубо се лъжат. Мен ме интересуват само нещата в Славия да са наред и в случай че може, да оказваме помощ с нещо на футбола. Постове в никакъв случай не са ми били цел. Важно е тези, които са отпред на БФС, да имат визия, маниери, а и ролята на страната е от огромно значение. Тя би трябвало да огледа най-малко с едното око на футбола. Струва ми се обаче, че напоследък е примижава и с двете ", добави президентът на Славия.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР