Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира, в типичния си

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира, в типичния си
Коментари Харесай

Венци Стефанов обяви следващия голям трансфер на Славия

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, разяснява, в типичния си жанр, настоящи тематики свързани с " белия " клуб и българския футбол.

" Сигурен съм, че Славия ще се показа добре напролет. Убеден съм, че ще отстраним и Локомотив (София) за Купата. Проведохме добра подготовка. Светослав Вуцов може да бъде идващият огромен трансфер на клуба, само че би трябвало да изиграе постоянен пролетен полусезон ", съобщи Стефанов пред Българска национална телевизия.

Бих предпочел Ивайло Чочев за " Футболист на годината ". Груев-младши е положително дете, само че ние нищо не знаем за него. Ако с два мача за националния тим, може да стане №1.... Има огромен капацитет. През идващите години, може би...

Гошо Петков тренира повече от другите. За мен той е водач и подстрекател. Помага доста на Загорчич. Ще играе, до момента в който може и реши старши-треньорът. Има стратегия, която се спуска от УЕФА и БФС. Мъри работи при богатите. Видя по какъв начин е, хубаво е и в Дубай! Рецептата е елементарна. Държавата прави в 15 града хубаво отопление на стадионите вместо нови игрища. Прави се конкурс, идва компания, поставя се отоплението и по този начин се взема решение въпросът да се играе и през януари. Не може да играем, единствено когато е време за плаж.

Държавата даде обещание, че ще помогне за стадионите на Левски и ЦСКА, но... А на мен какъв брой са ми обещавали! ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР