Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира решението на апелативния съд

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира решението на апелативния съд
Коментари Харесай

Стефанов: Малко трябва да почиракуваш, бройлерите и хибридите не са най-доброто решение

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява решението на апелативния съд по отношение на жалбата на екипа на Берабтов за легитимността на конгреса на БФС. Тя беше отхвърлена.

" Не съм движимост в тези юридически решения. Смятам, че съдът е решил доводите на едната и другата страна и взел своето решение. Мога да дам оценка за футболното съдийство, само че и тя ще е субективна. Да дам оценка на съда, считам, че не е моя работа.

Не съм способен да коментирам намерението на екипа на Бербатов да апелира. Съдът ще реши, откакто са решили, че имат право да апелират. Обикновено, това, което знам от правосъдната процедура, когато има едно или две решения, на една или друга инстанция, третата доста рядко анулира първите две.

Не мога да кажа, кой има шансове при обжалването. Съдът ще реши. Нека е по правдивост. Аз и различен пък съм споделил, че в случай че искаш да градиш нещо, би трябвало да почнеш от основите, а не непосредствено да искаш да кацнеш и да оглавиш една конструкция, която е жив организъм с хиляди хора, които работят в него. Малко би трябвало да почиракуваш.

Хората, които желаят да основат и запазят нещо, първо се учат от най-ниското ходило, с цел да знаят, че като стигнат до върха, би трябвало да го пазят и стопанисват. Така се прави, а в този момент може би разчитат на изкуствения разсъдък. Аз мисля, че бройлерите и хибридите не са най-хубавото решение ", сподели той пред " Блиц ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР