Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на
Коментари Харесай

Венци Стефанов с последно предупреждение към Бербатов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg думите на Петър Величков пред Българска национална телевизия по отношение на наемите въз основата на националния тим в Бояна и парите, изхарчени за нейното изграждане. Освен това шефът на " белите " насочи " последно предизвестие " към претендента за президент на БФС Димитър Бербатов.

" Имаше просрочка на наем, намесихме се, сега всичко е изрядно - приказвам за сметките по отношение на хотела и заведенията въз основата. Има документи, може да се ревизира. Когато има неточен наемател, БФС няма какво друго да направи, с изключение на да се обърне към съда. БФС няма колекторска компания за събиране на борчове. Петър Величков от самото начало е бил в Изпълкома, наясно е с тези неща, знае по какъв начин се борихме да възстановим парите. Лъжа е, че когато сме разбрали за просрочените суми, хората от администрацията са мълчали. Парите за хотела и ресторанта бяха възобновени, безапелационен съм.

Най-добрият вид е Петър Величков да стане строител, само че по всяка възможност сметките няма да му излизат в никакъв случай. Нека направи оценка на земята, върху която е издигната базата, по модерни цени. Има документи кое какъв брой е коствало при градежа - обикновено е една инспекция да покаже има ли нарушавания, няма ли. Защото другояче това са голи приказки в пространството. Аз не съм строил този комплекс, не знам по какъв начин Величков пресмята, че е могъл да бъде издигнат в границите на шест милиона. Строил съм няколко кооперации и къщи, за шест милиона можеш единствено да се усмихнеш в Бояна. След като едно осветяване и един терен на стадион излизат 1 милион евро, дано той да сметне какъв брой излиза всичко в Бояна. Явно обаче Петър не е добър в сметките, по тази причина не остана в бизнеса и по тази причина го освободиха от OMV. Между другото, няколко пъти се афишира конкурс за претенденти, които да наемат комплекса, тъй като БФС е организацията с нестопанска цел - не може да ръководи хотели, заведения за хранене, да назначава камериерки, сервитьори и така нататък Това не е работа на БФС, в случай че му е ясно на господин Величков. Ако някой спре да си заплаща наема, това е като да дадеш апартамент чартърен - имате контракт, търсиш си правата в съда. Ако желае, господин Величков да сътвори колекторска компания и да стартира да събира парите. Явно хората в този екип са много непросветени и необразовани.

" Благодаря на господин Бербатов за моите първи 68 години, обаче те са 72. Той ме подмлади, само че не тъй като съм му доста приветлив, а тъй като е незапознат. Хубаво е, когато приказва за годините на един човек да знае по кое време е роден. Бербатов може и на сянка да застане до мен дружно с приятелите си, тъй като много хора съм приютявал под моята сянка. Само ще кажа да не ми отваря устата! Да не ми отваря устата! Аз от предишното ми на бензинджия не се срамя. Ако кажа някои неща, които знам за неговото минало… Той има някои неща в биографията си, от които би трябвало да се срами. Въздържам се, тъй като съм татко, дядо. Въздържам се, още малко. Да не ми отваря устата! Аз знам доста. Не ми пука от нищо - на никой не дължа пари, имам да взимам, нямам да давам. Всичко, което съм правил, е от обич към децата. Бербатов да не си отваря устата за мен, това е предизвестие! Последно предизвестие! Ако си отворя устата, той има от какво да се тормози. Аз не съм расист, аз съм българин-националист, за мен България е над всичко. Ако си отворя устата, Бербатов ще го е позор да гледа хората в очите ", съобщи Венцеслав Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР