Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Бербатов е самовлюбен човек, нека бъде здрав и да стане мениджър на Ман Юнайтед

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg думите на някогашната звезда на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Вчера именитият нападател написа в своя блог, че е споделил " майната ви " на такива като Стефанов.

" Бербатов е един самовлюбен младеж, който приказва единствено в първо лице, само число. Пожелавам му да бъде здрав и да реализира триумфи! Ще се веселя един ден да стане управител на Манчестър Юнайтед, постоянно е прелестно да видиш съумял българин. За момента обаче е буксува като асистент треньор в Етър.

Като беше футболист за какво не направи нещо огромно за националния тим, Димитре? В главата ти са някакви кокали... Ако Бербатов си мисли, че ставаш президент, с цел да лапаш кокала, грубо се лъже! Кокали няма, момче! Има бачкане! Бачкаш дружно с страната и за младите, единствено тогава може да се получи нещо. Кокали има в болните мозъци!

Ако някой си мисли, че от футбол в България може да се печели, се лъже. Казвам го! Ние в Славия даваме пари за младите и за спорта, не за облага. Никой в България не е на облага от футбол - нито ние с Младен, нито Домусчиев, нито Ганчев... Никой! Гарантирам ви го. Всички даваме пари от обич спорта, само че финансова облага от това няма. Само даваме, не взимаме. Така е за всички, без изключение.

Виждам, че го боли това момче... Човек, който е споделил: " Няма да играя за България ", повече нищо не може да ме накара да го почитам. Какво общо имаме аз или Йордан Лечков с България, та да споделя на нас " майната ви "? Лечков беше отговорник на националните тимове, а Бербатов беше капитан на мъжкия народен тим и трябваше да поведе останалите към победи. Падахме с по 0:6! Той понесе ли отговорност като капитан? Каза, че е ядосан като в детската градина.

Сега споделя, че е новото лице. На кое си новото лице, Димитре? Направи нещо, дай да те забележим. Бил си футболист - Англия, Индия, Гърция, свърши. Представи се сполучливо. Сега какво? Като претендираш за нещо, би трябвало да знаеш до каква степен ти се простират опциите. Това че си бил огромен футболист, не значи, че ще си доста добър началник.

Защо като е толкоз мъжага, не излезе той с името си, а бута напред Петър Величков? Той да е откъм гърба. Защо? Бербатов желае да участва, но да е извън.

Намерете един футболист или треньор да застане и да каже къде и какво съм го излъгал за тези 26 години. Дайте един човек да излезе пред медиите и да каже! Аз стоя зад думите си - не съм измамил, не съм излъгал. Във футбола не се ръководи елементарно, от мен да го знаете.

Ако Бербатов като по-млад се извини, съм подготвен да му подам ръка. Той обаче в никакъв случай няма да го направи, уверен съм. Да е жив и здрав Митко ", сподели Венци Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР