Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира определяните от някои като

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира определяните от някои като
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Феновете на Ботев са напаст!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява определяните от някои като скандални 20 лв. за билет за дуела на "белите " с Ботев в София. Стефанов бе упрекнат, че желае да припечели от вярната пловдивска аудитория, защото до момента пропуските на мачовете на отбора му се продаваха по 5 и 10 лв., само че отвърна и атакува бултрасите, написа Блиц ".

"Няма какво да ми говорите за взаимност. В Коматево въобще не трябва да се играят мачове нито за купа, нито за състезание. Тези така наречен бултраси са страшна злина. Цял мач плюха нашия щаб и играчи, в този момент ще си платят като попове за свършеното. Отсега ви споделям - на националния стадион ще има засилена защита и няма да си разиграват коня, както в Коматево. Не ни е боязън - колкото желаят да идват от Пловдив, само че всеки ще би трябвало да извади по 20 лв. ", разяснява босът на белите пред Plovdiv-Press.

"Няма да има никакви ексцесии, взел съм ограничения. Ще наемем доста защита и полиция. Феновете на Славия също ще влизат против 20 лв.. Не предстои на коментар ", добави Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР