Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази пред Sportal.bg разочарование от

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази пред Sportal.bg разочарование от
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Безумие! Държавата се тресе, в Европа война, а 80 клуба конгрес правят! ЦСКА използва феновете си!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази пред Sportal.bg отчаяние от протичащото се в НДК, където представители на 82 футболни клуба се готвят да проведат различен избирателен конгрес на БФС.

" Не мога да схвана това безумство! Седнали някакви клубове и решили да си вършат конгрес. Колко са? 82 са. Това е смешка! 15% от всички клубове в България ще вършат избор. И кои са там, дайте да забележим. ЦСКА какво прави там? Ще вършат различно състезание с тези клубове ли? Да, ЦСКА в състезание с тези, останалите, 80 клуба може да стане първенец.

Не е съществено и приказва доста неприятно за управлението на един клуб, който употребява почитателите си и им дава поръчки. Каква работа имат почитателите на ЦСКА на конгрес? Фенове нямат работа там. ЦСКА употребява почитателите си, едно време Томето по този начин водеше почитателите на Левски на поход. Това са нелепости! Мястото на фена е на трибуните, откъдето да поддържа своя обичан клуб. Фенът няма място на конгрес. Какво ще вземат решение почитателите? Това е една огромна нелепост!

Държавата се тресе, виждате какво се случва. Европа се тресе - има война, умират хора. Отделно инфлация, митинги, горива, първични материали, всичко се тресе, а едни хора седнали конгрес да вършат... Явно си нямат друга работа тези хора. Един файтон са. Няма да им стигнат хората за попълване на комисиите на техния конгрес. Безумство!

Всичко това не способства по никакъв метод за положителното на футбола, в противен случай - неприятно е. Няма консенсус, няма съгласие, има една голяма нелепост. Накрая да не се стигне до интервенция от страна на ФИФА. Това ще е най-лошото ", сподели босът на най-стария столичен клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР