Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази мнение в предаването “От

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази мнение в предаването “От
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Това, което стана с Боби Михайлов, бе най-голямата грешка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази мнение в предаването “ От дузпа в тъч ” на Sportal TV , че напускането на Борислав Михайлов на Футболния съюз е било най-голямата неточност, която не би трябвало да се повтаря. Според члена на изпълкома това е станало под напън на почитатели по трибуните.

“Най-голямата неточност бе това, което се случи с Боби. Не би трябвало да я повтаряме по никакъв метод. Да не се поддаваме на рекета на няколко уродливи почитатели по трибуните. Всички бъркаме - някой повече, различен по-малко. България в никакъв случай не е имало подобен престиж като Боби Михйалов в интернационалните среди. Това би трябвало да се прави оценка. А някои хора, които нямат друго възприятие с изключение на да пият ракия и да псуват, несъмнено и дамите им ги бият и си изкарват всичко по стадионите”, сподели Стефанов.

“Новият президент би трябвало да бъде човек с възможностi, със познания, престиж и най-важното да не е оцапан във футболната ни история. Този, който ще менажира футболния съюз би трябвало да бъде предприемач. За доста неща сядаме на кръгли маси, на правоъгълни маси и най-после нечие мнение надвива и започваме да си караме както си знаем”, добави Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР