Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, анонсира официално, че новият

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, анонсира официално, че новият
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Бакеро е помогнал на Христо Стоичков, ще помогне и на Славия

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, анонсира публично, че новият треньор на " белите " е именитият футболист на Барселона - Хосе Мария Бакеро. Испанецът ще води столичани през новия сезон у нас, а Стефанов призна, че откакто Бакеро е оказал помощ на единствения българин, притежател на Златната топка - Христо Стоичков, да се устрои и аклиматизира оптимално в Барселона, то няма по какъв начин да не спомогне на младите футболисти на Славия.

„ Хосе Мария Бакеро не се нуждае от показване, знаете кой е. Оставяме ги да работят. Радвам се, че моите сътрудници ми повярваха и взехме това решение да поканим подобен треньор на Славия, който няма потребност от показване и мнения. Да чакаме единствено положителни изяви на нашите футболисти, да се научат младите играчи на европейски футбол, по този начин както се играе в Европа. Ако наблюдавате някои от неговите тренировки, ще видите, че нещата са по-различни от това, което по принцип се работи при нас и съм уверен, че резултатите ще дойдат. Най-радостното е, че той разчита на младите гении на Славия, желае да порастват. Иска по този метод да се даде късмет на български футболисти да израстват нагоре. За разлика от други треньори той не пожела да води футболисти от там оттук. Каза, че ще работи с това, което има тук, ще има 1-2 попълнения. Вярва, че нашите играчи имат качества и с малко повече работа ще имаме триумфи “, сподели президентът Стефанов.

„ Искам да кажа, че Бакеро е име, което е асъдействало и за построяването на Христо Стоичков, а щом може да помогне на Хрисо Стоичков, аз съм сигурен, че ще помогне и на нашите деца. Имах щастието да отида в Барселона, където той оказа помощ за Мартин Георгиев, който да се приспособява и работи там. Видях какви грижи се поставят за младите футболисти и съм сигурен, че напълно мъничко да успеем да използван тук при нас, то изгодата ще бъде огромна. Асистентът на Бакеро е работил в Русия, Украйна, Казахстан и неговият опит е оказал въздействие “, продължи Стефанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР