Президентът на Славия обяви след днешния 1/4-финален двубой от турнира

...
Президентът на Славия обяви след днешния 1/4-финален двубой от турнира
Коментари Харесай

Венци: Ако спечелим купата, пак ще изляза с фланелка на Путин, България е за българите

Президентът на Славия разгласи след днешния 1/4-финален дуел от шампионата за Купата против Берое, който белите завоюваха с 2:1, че в случай че неговият тим победи с трофея, още веднъж ще излезе с фланелка, на която грее лика на съветския президент Владимир Путин.

Той стори това и през 2018 година, когато Славия завоюва купата на България за финален път.

“Заслужавахме успеха, имахме повече положения. Берое е добър тим, искам им триумф.

Виждате какво става. Гледам, че в последно време противниковите състезатели скачат на нашите футболисти на живот и гибел. Дошли са в България да играят карате. Съдията им спести картони ”, сподели Стефанов.

След това той бе запитан за фланелката с лика на Путин, на което отговори:

“Ако вземем купата, отново ще изляза с фланелка на Путин. Всички, които обичат България, да не не помнят, че два пъти руснаците идваха другарски и нека отново да идват другарски. Защото в случай че продължаваме по този начин, може и да не са толкоз другарски настроени. Украйна и Русия са приятелски нации, да си се схващат.

Гледам през днешния ден, че на Шипка хвърчат снежни топки.

България е за българите. Когато атовете се ритат, мъненките да не си завират оная работа, тъй като ще ги боли. Дайте да си гледаме държавицата. Ще нарастват цени и кой е отговорен? Можехме да имаме евтина газ, на ниска цена бензин. Мечката е рискова, а ние тръгнахме да ядем мед. А тази мечка е рискова, внимавайте ”, сподели Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР