Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, отново направи колоритно изказване

...
Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, отново направи колоритно изказване
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Славия е най-симпатичният отбор

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, още веднъж направи колоритно изявление след триумфа на „ белите ” над Локомотив София в дербито от 9-ия кръг на efbet Лига.

Босът на столичани показа, че отборът му е „ най-симпатичният ” в България заради обстоятелството, че Славия постанова млади български играчи в състава си.

„ Надиграхме Локо София с воля и геройство. И трите гола са на Славия. Бориха се и двата тима. Искам да виждам Славия както през второто полувреме. Допуснахме трагичен гол, има го това във футбола. Хубавото е, че се активизираха и обърнаха мача ”, разяснява той.

„ Ако би трябвало да правя оценка представянето на Славия от началото на сезона по шестобаланта система, бих споделил, че оценката е 4,50. Постоянство е основната дума за всички тимове и всички футболисти. Когато няма неизменност, няма и резултати.

Ради Кирилов е извънреден футболист, доста положително момче, за което аз откровено скърбя, че го няма. Затова са другите момчета, с цел да го заместват и мисля, че ще успеем.

Мисля, че сме най-симпатичният тим. Налагаме млади български футболисти. Дано и другите сътрудници го вършат, но май не. Всичките мои сътрудници са задоволително интелигентни и имат ум ”, сподели още Венци Стефанов.

Чуйте още от боса на Славия в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР