Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера в интервю, че

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера в интервю, че
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че ще се кандидатира за втори мандат

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през вчерашния ден в изявление, че възнамерява да се кандидатира за втори мандат на изборите през 2020 година, съобщи Ройтерс, цитирайки английският в. "Мейл он сънди ".

В отговор на въпрос на журналиста Пиърс Броснан дали ще се кандидатира, Тръмп декларира, че има такова желание. "Изглежда всички желаят да го направя ", добави президентът на Съединени американски щати. Той не счита, че има представител на Демократическата партия, който може да го победи на изборите.

Нарушавайки английския протокол, Тръмп разкри също, че е разискал Брексит с английската кралица Елизабет Втора. "Тя съобщи, че това е доста - и е права - доста комплициран проблем. Мисля, че никой не знаеше какъв брой тъкмо комплициран ще се окаже ", изясни президентът на Съединени американски щати. "Всички мислеха, че ще е "О, това е просто, причисляваме се или не се, или дано да забележим какво ще се случи ", добави той.

"Тя е невероятна жена, толкоз е интелигентна, толкоз прелестна, като споделям прелестна - имам поради вътрешно и външно. Това е прелестна жена ", добави Тръмп, описвайки кралицата.

В отговор на въпрос дали тя го е харесала, той съобщи, че не би желал да приказва от нейно име, само че може да каже, че той е харесал нея.

"Разбирам се прелестно с него, да ", удостовери още президентът на Съединени американски щати, визирайки севернокорейския водач Ким Чен Ум. "Той е доста мощен, има страховит темперамент, занимателен и корав е, добър в договарянията ", съобщи Тръмп. В отговор на уточняващ въпрос дали Ким е безсърдечен деспот, той съобщи "Разбира се, че е, безсърдечен е, само че има и други като него ".

Президентът на Съединени американски щати беше по-сдържан във връзка с идната си среща с съветския си сътрудник Владимир Путин. "Мисля, че евентуално можем да се разберем доста добре ", акцентира той. "Някой ме попита дали сме врагове или другари? Аз споделих, че е прекомерно рано да се каже ", декларира Тръмп.

"Точно сега бих споделил, че сме противници, само че за Съединени американски щати, а почтено казано и за Англия и други места, да се разбираме добре с Русия, Китай и всички тези други места... това е нещо положително, а не неприятно. Това е нещо в действителност хубаво ", акцентира той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР