Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ нямат повече

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ нямат повече
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ нямат повече капацитет да приемат незаконни имигранти

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати нямат повече потенциал за банкет на противозаконни мигранти, съобщи Франс прес.

Това следващо негово обръщение против противозаконната имиграция бе отправено по време на аудиенция на Тръмп в калифорнийското градче Калексико на границата с Мексико. " Незаконните имигранти заляха нашата имиграционна система и това не може да продължава по този начин ", сподели Тръмп на среща със чиновници на гранична полиция. После той инспектира сектор от стената по границата с Мексико.

" Нашата система е цялостна, не можем повече да ви одобряваме. Нашата страна е цялостна ", сподели малко Тръмп и предложи на противозаконните имигранти да се върна назад. Тръмп посочи позитивния резултат от твърдата си позиция за имиграцията и сподели, че Мексико за първи път от десетилетия задържа забележителен брой хора още южната си граница, преди мигрантите да поемат към Съединени американски щати през цялата мексиканска територия.

" Мексико се държи по един приказен метод от четири дни насам. Те задържат всеки ", акцентира Тръмп. Въпреки това той още веднъж предизвести, че може да наложи мита върху колите, импортирани от Мексико, в случай че тази наклонност се преобърне. " Ако те продължат да задържат мигранти, всичко ще е наред. В противоположен случай ще обложим колите им с 25 % ", сподели той.

В четвъртък Тръмп даде да се разбере, че за момента няма да приложи на процедура опасността сида затвори границата с Мексико. Икономическите последствията от сходно нещо биха били обилни и за двете страни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР