Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не е честно

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не е честно
Коментари Харесай

Тръмп скастри Европа

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че не е почтено неговата страна да харчи повече за НАТО, от колкото всеки различен член на организацията, заяви Washington Post.

Тръмп упорства всички съюзнически страни да стартират да отделят по 2% от своя Брутният вътрешен продукт за защита. През тази седмица той ще участва на срещата на върха на НАТО, която стартира на 11-ти юли.

„ Тези страни започнаха да усилват вноските си, откакто аз станах президент. Те обаче би трябвало да създадат повече. Те отделят за защита по 1% от воя Брутният вътрешен продукт, а ние по 4%. По някои калкулации Съединени американски щати покриват 90% от разноските на НАТО. На всичко от горната страна Европейски Съюз има търговски остатък от Щатски долар 151 милиарда Това става с огромни бариери за немските артикули “, съобщи Тръмп в Twitter.

Очаква се Тръмп да упорства за смяна на политиката на защита на европейските страни. Ггермания към този момент разгласи, че няма да се съобрази с настояванията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР