Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че икономиката на страната

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че икономиката на страната
Коментари Харесай

Тръмп се хвали колко много е направил за икономиката

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че стопанската система на страната претърпява взрив, макар следствието на " съветската интервенция ", съобщи БГНЕС.
" От първия ден, в който влязох в кабинета, всички вие слушате лъжливите пояснения на демократите за загубата им на изборите, Русия, Русия, Русия ", написа Тръмп в Twitter. И продължава: " Въпреки това при мен има стопански взрив и направих повече от всеки различен президент за първите 10 месеца ".
Посланието на американския президент приключва с предизборния му девиз, изписан с основни букви: " Да създадем Америка още веднъж велика ".
В момента едно от най-големите стопански достижения на Съединени американски щати е равнището на безработица, което е рекордно ниско - 4,1%.
Но рецензиите към политиката на Тръмп не стихват. Според разбор Матю Иглесиас във Vox, тактиката да се понижават корпоративните налози и то за най-мощните компании ще докара до нов балон на имотния пазар - повече заеми за жилищни ипотеки и надлежно в бъдеще може да се чака рецесия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР