Президентът на САЩ Доналд Тръмп сподели една от най-старите си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп сподели една от най-старите си
Коментари Харесай

Тръмп: Заслужавам Нобелова награда за мир

 Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп показа една от най-старите си болки в Организация на обединените нации: че в никакъв случай не е получавал Нобеловата премия за мир, което счита за незаслужено.

“Би трябвало да получа Нобелова премия за доста неща, в случай че ги раздадат заслужено, а те не го вършат ", оплака се той.

Тръмп загатна изненадващото отсъждане на една от най-престижните награди в света през 2009 година на своя предходник в Белия дом Барак Обама.

Той получи премията за мир за “изключителни старания за подсилване на интернационалната дипломация и съдействието сред хората ", въпреки че преди малко беше станал президент, напомня Агенция Франс Прес.

“Те я дадоха на Обама незабавно след встъпването му като президент и той нямаше визия за какво я получава. Знаете ли какво? Това е единственото нещо, за което съм склонен с него ", сподели Тръмп.

Американският президент приказва за това на двустранна среща с пакистанския министър председател Имран Хан в коридорите на Общото заседание на Организация на обединените нации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР