Президентът на САЩ Доналд Тръмп се присмя на избора на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се присмя на избора на
Коментари Харесай

Тръмп срещу Пит: второ действие

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се присмя на избора на Академията за киноизкуство и науки за избора ѝ на най-хубав филм за годината – " " на южнокорейския режисьор Бонг Жоон-Хо. 

" Какво, по дяволите, става? Имаме си задоволително проблеми с Южна Корея, с търговията. И след всичко това те им дават най-хубавия филм на годината? Може ли да ни върнете " Отнесени от вихъра ", апелирам? ". Реакцията му докара до освиркване на кино лентата от симпатизанти на язвителния политик, които се бяха събрали на протест в Колорадо Спрингс.

 

Trump goes off on the Oscars for giving Best Picture to Parasite because it's a South Korean movie pic.twitter.com/GUGKdExTbw
— Claudia Koerner (@ClaudiaKoerner) February 21, 2020
 

След нападките на Тръмп продуцентското студио на кино лентата – Neon, реагира също толкоз саркастично към коментара на Тръмп: " Разбираемо е, той не може да чете ".

Тръмп се присмя и на Брад Пит, като не пропусна да изтъкне превъзходството на растежа си над този на спечелилия " Оскар " за най-хубава поддържаща мъжка роля за кино лентата на Тарантино " Имало едно време в Холивуд " артист: " Никога не съм му бил огромен почитател. Той е малък всезнайко ". Тръмп, правилен на себе си, побърза да измисли прякор на любимеца на Холивуд, като на британски той e little wiseguy.

Всъщност това да получиш даже и отрицателен прякор от Тръмп е комплимент. Означава, че Пит е съумял да го ядоса на церемонията по награждаването " Оскар ", когато при приемането на наградата заложи на изключително ядовит политически комизъм в речта си, като отпратка към политическите безредици към процеса за импийчмънт на президента и игнорирането на нови очевидци, а точно някогашния консултант по национална сигурност на Белия дом Джон Болтън.

" Казаха ми, че имам единствено 45 секунди, което е с 45 секунди повече, в сравнение с Сенатът даде на Джон Болтън тази седмица ", сподели Брад Пит, откакто получи статуетката. 

 
10 топ функции на носителя на " Оскар " Брад Пит

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР