Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи, че е постигнал споразумение

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи, че е постигнал споразумение
Коментари Харесай

Компромис: Правителството на САЩ подновява работа до 15 февруари

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заяви, че е постигнал съглашение с Конгреса за обновяване на работата на държавното управление за три седмици. Същевременно, той заплаши с нова бюджетна парализа на 15 февруари, в случай че не бъде реализиран консенсус по неговото искане за финансиране на граничната стена с Мексико, на стойност 5,7 милиарда $.

Дискусиите по въпроса ще продължат в границите на двупартийна конгресна комисия, сподели Тръмп. Изявлението на президента идва след рекордно 35-дневно блокиране на федералните организации, засегнало 800 000 души.

Стотици полети бяха анулирани или закъсняха през днешния ден на американските летища, откакто доста авиодиспечери, останали без заплата, се оповестиха за заболели.
 Американски фамилии са в рецесия поради спряното държавно управление Американски фамилии са в рецесия поради спряното държавно управление
В Съединените щати продължава частичното блокиране на държавното управление. Заради рецесията хиляди фамилии претърпяват тежък интервал, защото приходите им зн...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР