Президентът на САЩ Доналд Тръмп реши да удължи режима на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп реши да удължи режима на
Коментари Харесай

Тръмп удължи с година санкциите срещу Сирия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реши да удължи режима на едностранните наказания против Сирия с още една година. Това следва от изказване, оповестено в електронната база данни на Федералния указател на Съединени американски щати (колекция от публични документи на държавното управление на САЩ).
Става въпрос за опазване на разнообразни ограничаващи ограничения, които поредно бяха въведени от Вашингтон против Дамаск от 2004 до 2012 година. Тези ограничавания включват по-специално блокиране на активите на избрани физически и юридически лица под юрисдикцията на Съединени американски щати, както и възбрана за експорт на избрани категории американски артикули и услуги в Сирия.
В документа се твърди, че сирийското управление, водено от президента Башар Асад, разрешава " принуждение и нарушение на човешките права ", за които способстват и Русия и Иран. " Съединени американски щати приканват режима на Асад и неговите последователи да спрат бруталната си война, да вкарат помирение в цялата страна, да обезпечат гладко даване на филантропична помощ на всички нуждаещи се сирийци и да обсъдят политическия преход в Сирия ", се споделя в изказването.
То също по този начин отбелязва, че " Съединените щати ще вземат поради измененията в състава, политиките и дейностите на сирийското държавно управление, при вземането на решение дали да запазят " настоящия режим на едностранни наказания.
Вижте още:
Анализ: Има сериозна спънка пред Асад за въстановяване на Сирия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР