Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че синът му Доналд

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че синът му Доналд
Коментари Харесай

Тръмп призна, че синът му се е срещал с руска адвокатка, предложила компромати за Клинтън

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп призна, че синът му Доналд Тръмп-младши се е срещнал с съветска адвокатка през юни 2016 година, с цел да получи компрометираща информация за Хилари Клинтън.
 Тръмп е знаел за
Според Тръмп обаче тази среща е била изцяло законна, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Той написа в Туитър: " Фалшивите вести оповестяват чиста небивалица - че съм обезпокоен от срещата, която чудесният ми наследник Доналд е имал в Тръмп тауър през юни 2016 година Това беше среща за приемане на информация за съперничка, това е изцяло законно и се прави непрекъснато в политиката. И не докара до нищо. Аз не знаех за това ", твърди президентът.

За първи път той дефинира толкоз ясно тематиката на срещата сред сина му Доналд Тръмп и съветската адвокатка Наталия Веселницкая в Тръмп тауър в Манхатън.

На срещата са участвали също зетят на президента Джаред Къшнър и тогавашният началник на предизборната му акция Пол Манафорт. По-късно адвокатката отхвърли да е била обвързвана с Кремъл.

Откакто преди година медиите разкриха, че е имало такава среща, обкръжението на Тръмп оферираше разнообразни версии за нея, припомня Агенция Франс Прес. Самият той твърдеше преди 13 месеца, че тя била отдадена на осиновяването на съветски деца.

Сега президентът наподобява трансформира своята версия, която е от основно значение за следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър за възможна съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2016 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР