Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че пандемията от коронавирус

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че пандемията от коронавирус
Коментари Харесай

Тръмп призна: Ще става по-зле с коронавируса

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп призна, че пандемията от ковид евентуално " ще се утежни още повече преди да стартира да се усъвършенства " . Той направи коментара на първия брифинг особено за вируса от април, написа " Гардиън ".

На фона на доста неприятни социологически изследвания, скок на инфектираните с ковид и остра рецензия поради липса на водачество, президентът се върна на подиума в Белия дом в опит да покаже по-добра дисциплинираност като жанр и наличие.
 Тръмп: Патриотично е да си с маска
Тръмп: Патриотично е да си с маска

Нова акция на американския президент

Тръмп направи противоположен завой и прикани хората да носят маски. Той даде обещание администрацията му да работи върху " тактика " и приключи изявлението си за по-малко от половин час, заобикаляйки отклоненията като на ежедневните брифинги по-рано тази година, които кулминираха с предложение пациентите с ковид да си инжектират дезинфектант.

Пандемията " евентуално, за жалост, ще се утежни преди да стартира да се усъвършенства " , предизвести той, до момента в който четеше авансово квалифицираното известие. Той означи, че не обича да приказва такива неща, само че такава е обстановката сега.
 Тръмп: Фаучи преувеличава, не сме в неприятни връзки
Тръмп: Фаучи преувеличава, не сме в неприятни връзки

Но специалистът е позволил и неточности

С направения коментар Тръмп си опонира, откакто през предишния месец сподели, че вирусът изчезвал. Американският президент преди твърдеше, че случаите на ковид се усилват единствено в демократични щати, само че в този момент призна, че това се случва и в щати, ръководени от губернатори от Републиканската партия. Той съответно уточни Флорида.

Тръмп е остро подложен на критика, че не води национална тактика за битка с вируса, а вместо това трансферира отговорността на щатските губернатори. Сред проблемите са липса на инфраструктура за култивиране на тестванията, оставяйки хората да чакат по седем дни или по-дълго.

Сега президентът сподели, че са в развой на създаване на тактика.
 Тръмп няма да задължава да се носят маски
Тръмп няма да задължава да се носят маски

Бих желал да оставя на хората избрана независимост

След като в продължение на месеци отхвърляше да носи маска на обществени места, Тръмп най-сетне го направи на 11 юли и от този момент твърди, че е патриотично.

Тръмп сподели, че има прогрес в създаването на ваксини и лекуване за ковид. Той за следващ път употребява фразата " китайският вирус " и даде обещание един ден " вирусът да изчезне ".

В Съединени американски щати има повече от 3,8 милиона инфектирани и над 141 000 умряли.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР