Президентът на САЩ Доналд Тръмп, придружен от съпругата си Мелания,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп, придружен от съпругата си Мелания,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и Мелания пристигнаха на опустошения от ураган остров Пуерто Рико

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп , съпроводен от брачната половинка си Мелания , дойде в разрушения от урагана Мария карибски остров Пуерто Рико , съобщи Асошиейтед прес.
 Пуерто Рико БГНЕС
Президентската двойка ще се срещне с локални и федерални служителия, които работят по възобновяване на електроподаването и снабдяването с храна и помощи за 3,4-милионното население на инкорпорираната към Съединени американски щати територия.
 Пуерто Рико БГНЕС
Визитата бе предшествана от рецензии поради бавната реакция на управляващите на рецесията. По-рано през днешния ден Тръмп сподели, че федералните управляващи са свършили добре работата си и означи, че локалното население би трябвало да оказва помощ повече за превъзмогване на следствието от урагана.
 
Когато президентът напусна летището кортежът му трябваше да се провира по улиците сред повалени дървета , изкорубени табели и провиснали електропроводи .
 Пуерто Рико БГНЕС
Крайбрежито беше обсипано с парчета.
 
Доналд Тръмп обиколи квартали в столицата Сан Хуан и се срещна с локални поданици , като похвали кмета на града и губернатора, че си правят добре работата. Столичният кмет Кармен Юлин Крус бе подлагала на критика бавните на федералното държавно управление, с което си навлече насмешки от страна на Тръмп, напомни АП.
 Пуерто Рико БГНЕС
В хода на обиколката си президентът установи, че в Пуерто Рико е имало доста по-малко човешки жертви поради урагана Мария , в сравнение с са били хилядите починалите от урагана Катрина през 2005 година Същевременно той призна, че " всяка гибел е ужасна ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР