Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказва да признае, че е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказва да признае, че е
Коментари Харесай

Тръмп отказва да признае поражението си

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърля да признае, че е изгубил президентските избори , откакто , написа " Гардиън ".

Всички знаем за какво Джо Байдън бърза непочтено да се показва като победител и за какво неговите медийни съдружници се пробват да му оказват помощ. Те не желаят да бъде разкрита истината. Простият факт е, че тези избори са надалеч от привършване , разгласи Тръмп.
 Байдън: Време е Америка да се сплоти
Байдън: Време е Америка да се сплоти

Само преди минути американски медии оповестиха, че Байдън побеждава

Британският вестник отбелязва, че изборите завършиха. Ще продължи броенето на бюлетините в десетки щати, само че Тръмп не може да изпревари Байдън в основните щати.

Американският водач се закани, че от понеделник стартират правосъдна борба.

Предизборният щаб на Тръмп внесе няколко правосъдни тъжби в основни щати тази седмица, само че някои от тях към този момент са отхвърлени. Екипът на Байдън ги дефинира като " неоснователни ".
 Джоузеф Байдън е новият президент на Съединени американски щати Обновена
Джоузеф Байдън е новият президент на Съединени американски щати

Байдън завоюва в Пенсилвания

Конституцията на Съединени американски щати не изисква претендент да признае провалянето си пред съперника си , само че е дълга традиция в американската политика и се възприема като симптом за кротичък преход на властта. Фактът е, че Байдън има нужните 270 електорални гласа в Избирателната гилдия за победа на президентските избори и той ще постави клетва като президент през януари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР