Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално прие номинацията на Републиканската

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално прие номинацията на Републиканската
Коментари Харесай

Тръмп прие официално номинацията за нов мандат, обеща рекордно благоденствие на САЩ |

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп публично одобри номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент и съобщи, че изборите на 3 ноември са най-важните в историята на Съединени американски щати.  

Заставам пред вас, горделив с изключителния прогрес, който постигнахме заедно през последните невероятни години, изпълнен с убеденост в светлото бъдеще, което ще изградим за Америка през идващите четири години, съобщи Тръмп. По думите му възможна победа на Байдън единствено ще утежни рецесиите, пред които е изправена страната.
 
Байдън не е спасителят на американската душа. Той е унищожител на американски работни места и - в случай че получи опция, ще бъде разрушителят на величието на Америка. Байдън ще трансферира американски работни места в Китай. Неговият дневен ред е " Произведено в Китай, а моят е " Произведено в САЩ “, сподели Тръмп.

Никога до момента гласоподавателите не са били изправени пред по-ясен избор сред две партии, две визии, две философии или две стратегии за деяние, съобщи още Доналд Тръмп. Той даде обещание, че страната му ще се радва на " рекордно благополучие ", в случай че той бъде  преизбран. И даде обещание даже победа над епидемията от COVID-19. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР