Президентът на САЩ Доналд Тръмп излезе пред телевизионните камери, за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп излезе пред телевизионните камери, за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп в неловка ситуация

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп излезе пред телевизионните камери, с цел да заключи резултатите от обиколката си в Азия, само че вниманието бе привлечено повече от паузата, която той направи за ободряване.

Две глътки вода разпалиха вълна от мнения в обществените мрежи. Ден след края на 12-дневната си азиатска обиколка американският президент Доналд Тръмп направи над 20-минутно телевизионно послание онлайн. То обаче надали щеше да провокира подобен интерес, в случай че Тръмп не беше попаднал в неловка обстановка.

По средата на изказването си, президентът спря, с цел да отпие глътка вода. След като в началото не видя вода на подиума си, репортерите му показаха бутилка, сложена на маса вдясно от него.

В обществените мрежи неотложно бе припомнен случай от 2013 година, когато сенатор Марко Рубио, още веднъж по време на телевизионно послание, неудобно отпи вода. В предизборната си акция предходната година Тръмп осмя тогавашния си конкурент.

Рубио получи опцията за реванш и даде подигравателен съвет към Тръмп да поработи още върху този жест.

" Трябва да се направи с едно придвижване, без очите да изпускат камерата. Все отново не е зле като за първи път ", написа сенаторът в Туитър.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР