Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп изрази задоволство от съюза между САЩ и Япония

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила окачестви американско-японския съюз като завет за "силата на свободата да преобразява ", съобщи Асошиейтед прес.

Той съобщи, че двете страни в миналото са воювали между тях, само че в този момент са другари и сътрудници в устрема си към по-добър свят. Това беше косвено обръщение за общите дейности на Тръмп и японския министър председател Шиндзо Абе да слагат под напън Северна Корея, с цел да се откаже от създаването на нуклеарни оръжия, отбелязва Асошиейтед прес.

Тръмп сподели това в тирада във военновъздушната база "Йокота " край Токио, откакто дойде в Япония за първия стадий от азиатската си обиколка.

В резултат на неочаквана японска офанзива против базата в Пърл Харбър Съединени американски щати влизат във Втората международна война.
Пред военнослужещите Тръмп съобщи, че те са най-голямата опасност за тираните и диктаторите, които тормозят почтените.
В словото си президентът на Съединени американски щати дефинира Япония като "ценен сътрудник и извънредно значим съдружник ". "Благодаря на Япония, че ни одобри, както и за десетилетията на прелестно другарство сред нашите две страни ", съобщи Тръмп.

Той и брачната половинка му Мелания бяха посрещнати от въодушевено голям брой. На американския президент беше обещано яке "бомбер ". Той побърза да го облече, откакто преди този момент съблече сакото си и съобщи: "Това (бомберът) ми харесва повече. "
"Бих желал да ви отдам дължимото за вашите достижения ", сподели Тръмп пред военнослужещите.

След речта в базата "Йокота " Тръмп се насочи към голф комплекс в покрайнините на Токио, където се срещна с японския министър председател Шиндзо Абе. Двамата отидоха да обядват с японския голф състезател Хидеки Мацуяма.

На влизане в ресторанта на комплекса Тръмп и Абе се подписаха на бяла шапка, на която пишеше: "Доналд и Шиндзо, направете съюза още по-велик ". Надписът беше в чест на американско-японския съюз и представляваше игра на думи с мотото на предизборната акция на Тръмп "Да създадем Америка още веднъж велика ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР