Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Поредно обвинение срещу Тръмп в сексуално посегателство

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския бе упрекнат през днешния ден от някогашна манекенка в полово посягане, осъществено по време на откритото състезание на Съединени американски щати по тенис през 1997 година, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Ейми Дорис описа пред английския в. "Гардиън " по какъв начин милиардерът я целунал и докоснал без единодушието й. Адвокатите на президента отхвърлиха изрично изказванието, направено няколко седмици преди президентските избори в Съединени американски щати.

Според Ейми Дорис, Тръмп, който по това време беше в бизнеса с недвижими парцели и беше световна персона в Ню Йорк, я спрял на 5 септември 1997 година пред тоалетните на ВИП ложата си на кортовете на американското намерено състезание по тенис. "Напъха езика си в устата ми, когато аз го отблъсквах. Тогава прегръдката му се стегна и той стартира да ме опипва, да допира гърдите ми, задните ми елементи, гърба ми, всичко ", описа Дорис пред английското издание. Тя добави, че е молила Тръмп да спре, само че той не обърнал внимание на молбата й. "Бях като затворничка в прегръдката му и не можех да се измъкна ", показа Дорис, която по това време била на 24 години. Тя добави, че от случилото й се догадило и да се почувствала унизена.

Тръмп бе упрекнат в полова експанзия или тормоз от десетина дами, измежду които и журналистката Елизабет Джийн Каръл, която твърди, че той я е изнасилил през 90-те години на предишния век. Тръмп отхвърля всички тези обвинявания. В случая с Елизабет Джийн Каръл той сподели, че тя не е неговия вид жена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР