Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп не разполага със записи на разговорите си с Джеймс Коми

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи през днешния ден, че не разполага със записи на диалозите си с някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми, съобщи Франс прес. Досега той нееднократно бе намеквал, че има такива записи.

"При всичките известия напоследък за електронно следене, прехващане, откриване и нелегално приключване на информация, нямам визия дали има "ленти " или записи на диалозите ми с Джеймс Коми, само че аз не съм правил и не разполагам с такива записи ", написа Тръмп в серия от туитове, представени от Ройтерс.
Няколко дни откакто уволни Коми на 9 май, президентът на Съединени американски щати загатна за опцията да съществуват записи на диалозите му с него.

"Джеймс Коми по-добре да се надява, че няма "записи " на диалозите ни преди да пуска информация към медиите! ", гласеше застрашителен туит на Тръмп.

При чуване в Сената при започване на юни Коми съобщи по този мотив: "Видях туита за записите. Надявам се, че има записи. "
В Сената някогашният шеф на ФБР съобщи под клетва, че Тръмп изискал от него да му е предан и му споделил да приключи следствието на съветската интервенция в американските избори от 2016 година в частта, засягаща някогашния консултант за националната сигурност на президента Майкъл Флин.
Ако това бъде доказано, то би могло да се пояснява като възпрепятстване на правораздаването, отбелязва Агенция Франс Прес.
Белият дом отхвърля това пояснение. Самият Тръмп упрекна Коми в неистина и съобщи, че е подготвен да опровергае под клетва свидетелските му показания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР