Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп почти призна, че е загубил изборите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския наподобява съвсем призна, че евентуално ще му се наложи да напусне Белия дом, предадоха международните организации.

Джо Байдън беше разгласен за победител на извършените този месец избори, само че Тръмп отхвърля да признае успеха му. Негови юристи оспорват несполучливо резултатите пред съда. "Тази администрация няма да вкара ограничения за изолираност ", съобщи Тръмп, до момента в който обявяваше проектите за разпределение на новоразработената ваксина против ковид. "Надяваме се, че, каквото и да се случи в бъдеще, кой знае коя администрация ще бъде, допускам, че времето ще покаже. Но мога да ви кажа, че тази администрация няма да вкара ограничения за изолираност ", акцентира президентът на Съединени американски щати.

Тръмп съобщи, че до края на годината може да бъдат утвърдени две разнообразни ваксини против ковид, а 20 милиона дози да бъдат раздадени още идващия месец. Президентът на Съединени американски щати добави, че имунизациите няма да бъдат предоставени на Ню Йорк, където губернаторът Ендрю Куомо сложи под въпрос процесът на одобрение на ваксина, употребен от федералните управляващи и съобщи, че желае инспекция от локални източници. "Така че няма да я доставяме в Ню Йорк, до момента в който не получим позволение да го създадем ", съобщи Тръмп. Президентът на Съединени американски щати добави, че всички жители ще могат да се имунизират до април, отбелязва Ройтерс.



Байдън към този момент стартира процесът на предаване на властта, макар че Белият дом отхвърля да сътрудничи, напомня ДПА. След като Тръмп завоюва Северна Каролина, а противникът му - щата Джорджия, претендентът на Демократическата партия има 290 гласа в Избирателната гилдия при нужни 270, оповестява Българска телеграфна агенция, цитирайки АП. Тръмп има 232 гласа. Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс съобщи в послание към млади републиканци, че президентът Тръмп е решен да оспорва резултатите в съда и да завоюва втори мандат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР