Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Цялата нация е с Лас Вегас, заяви Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила увери жителите на Лас Вегас, че цялата нация е с тях, с цел да им помогне да понесат болката след най-смъртоносната всеобща пукотевица в актуалната история на страната, съобщи Асошиейтед прес.

По-рано през вчерашния ден Тръмп и брачната половинка му Мелания дойдоха в Световната столица на хазарта, с цел да се срещнат с потърпевши при офанзивата, родственици на жертви и първите чиновници на силите за сигурност, отзовали се на мястото на офанзивата. Най-малко 59 души починаха и 527 бяха ранени от 64-годишния пенсионер Стивън Падок, който стреля от стаята си на 32-ия етаж на хотел по музикален фестивал навън, преди да се самоубие. Мотивите му остават неизяснени.

"Заедно с вас сме, с цел да ви помогнем да понесете болката ", сподели Тръмп от централата на полицията в Лас Вегас.

Преди това президентът на Съединени американски щати посети болница, където се лекуват ранени при стрелбата. "Срещнах някои от най-удивителните хора ", разяснява той визитата и означи, че е поканил част от потърпевшите да посетят Белия дом.

Тръмп също по този начин се срещна със чиновниците на силите за сигурност, които се отзовали първи на мястото на офанзивата. Трябва да сте горди със своите дейности, ги похвали той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР