Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп категоричен: Аз решавам кога да отворя американската икономика

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи през днешния ден, че той взема решение по кое време да отвори още веднъж стопанската система на страната, а не щатските губернатори, съобщи Ройтерс.

"Решението е на Президента, и то по доста основателни аргументи. Предвид казаното, Администрацията и аз работим в тясно съдействие с Губернаторите, и това ще продължи. Скоро ще бъде взето решение от мен, дружно с Губернаторите и присъединяване на други! ", написа Тръмп в Туитър. Той дефинира като подправени вести медийните известия, че това решение може да бъде взето от губернаторите на щатите, добавя ТАСС. На 29 март американският държавен глава разгласи, че удължава действието на санитарните ограничавания до 30 април. В Съединени американски щати работят единствено аптеките и магазините за артикули от първа нужда, заведенията за хранене и кафенетата одобряват единствено поръчки за доставка. Спортните зали, магазините за облекла, спа центровете, кината и театрите са затворени.

Тръмп отхвърли рецензиите против метода си към ковид

Междувременно стана ясно, че акцията за преизбиране на Тръмп, както и подкрепящият го Национален комитет на Републиканската партия, са събрали общо над 212 милиона $ през първите 3 месеца на годината, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс. Само за март, когато епидемията внезапно се ускори, огромни браншове от стопанската система се оказаха блокирани, а милиони американци бяха призовани да си стоят по домовете, събраните пари са 63 милиона. Републиканският комитет сподели, че напъните за набиране на средства ще оказват помощ да се финансират предизборните й интервенции по места, което сега се прави напълно онлайн.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР