Президентът на САЩ Джо Байдън заяви по време на годишната

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви по време на годишната
Коментари Харесай

Джо Байдън отговори: Тръмп е психически негоден за президент

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи по време на годишната вечеря за медиите: " Единият претендент е прекомерно остарял и душевен неспособен да бъде президент. Другият човек съм аз. "

Байдън изостава в редица социологически изследвания и е изправен пред опасенията на гласоподавателите по отношение на възрастта му, които се опита да адресира, като акцентира неотдавнашните словесни пропуски на 77-годишния Тръмп.

В изявлението си президентът се нахвърли върху републиканците в Конгреса, които започнаха следствие за импийчмънт на бизнес покупко-продажбите на сина му, като съобщи, че те " по-скоро биха се провалили в импийчмънта, в сравнение с да съумеят в нещо друго ", предадоха американските медии.

" Демокрацията и свободата са безусловно подложени на офанзива. Путин е на поход в Европа. Моят предходник се прекланя пред него и споделя: " Правете каквото си желаете, по дяволите ", акцентира Байдън.

Той добави, че подправените изказвания на Тръмп, че е спечелил изборите през 2020 година, и нападението на Капитолия на 6 януари 2021 година от подкрепящи Тръмп бунтовници демонстрират, че " във вените на нашата народна власт тече отрова ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР