Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че 500 милиона бързи

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че 500 милиона бързи
Коментари Харесай

САЩ променят стратегията срещу Омикрон

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че 500 милиона бързи теста за Covid-19 ще бъдат предоставени гратис на жителите за домашно тестване като мярка за ограничение на новата вълна на пандемията, провокирана от Омикрон. Така Съединени американски щати за пръв път от началото на пандемията залага на по-широкообхватно тестване.

В обръщението си към нацията Байдън разгласи също по този начин разширение на тестванията и поддръжка от военни лекари за лечебните заведения, само че съобщи, че към момента не се възнамерява локдаун, съобщи БГНЕС.
Съединени американски щати активизират 1000 военни лекари в лечебните заведения поради Омикрон
Администрацията на Съединени американски щати ще притегли още 1000 военни медицински експерти, които да оказват помощ в американските лечебни заведения. Това съобщи президе...
Прочети повече
" Това не е март 2020 година Ние сме готови. Знаем повече ", сподели американският президент.

Омикрон се трансформира в преобладаващ вид в Съединени американски щати, на който се дължат съвсем три четвърти от всички нови случаи. Той беше разпознат за първи път в Южна Африка предишния месец, само че към този момент се е популяризирал по целия свят.

Въпреки че 73% от възрастните американци са изцяло имунизирани против КОВИД, администрацията продължава да е загрижена за тези, които не са.

Байдън още веднъж прикани американците да се защищават и да се имунизират. Той призна, че някои имунизирани американци също ще бъдат инфектирани, само че акцентира, че за неимунизираните " има доста по-голям риск да попаднат в болница или даже да умрат ".
Вариантът Омикрон към този момент изцяло господства в Съединени американски щати
Бързо разпространяващият се вид Омикрон към този момент е главният серотип на ковид в Съединените щати. По последни данни 73,2 %...
Прочети повече
Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР