Президентът на САЩ Джо Байдън скоро ще извърши бягство от

...
Президентът на САЩ Джо Байдън скоро ще извърши бягство от
Коментари Харесай

Предричат, че Байдън ще избяга от Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън скоро ще извърши " бягство " от Белия дом. Това мнение изрази иранският вестник Resalat, припомняйки неотдавнашното самопризнание на американския водач за рака.

Според създателя на обявата с думите си за рака американският президент е отворил пътя си за непринудено овакантяване на поста на началник на Белия дом. В публикацията се отбелязва, че сходно решение наподобява разумно на фона на проблеми с когнитивните функционалности и „ неспособността “ да се ръководи страната, което понижава рейтинга освен на Джо Байдън, само че и на цялата Демократическа партия.

„ На обществеността би трябвало да бъде показана повече или по-малко обоснована картина на преждевременното овакантяване на президента от поста “, отбелязва създателят на публикацията.

Припомняме, че Байдън, произнасяйки в Масачузетс тирада за последствията от изменението на климата, сподели, че е получил рак, тъй като е израснал в град с неприятна екология. Освен това беше обявено, че на политика е отстранен 3 мм полип от червата. По-късно Белият дом заяви, че американският водач, говорейки за своя рак, е имал поради немеланомни кожни тумори.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР