Президентът на САЩ Джо Байдън ще посети Полша тази седмица,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще посети Полша тази седмица,
Коментари Харесай

Джо Байдън ще посети Полша тази седмица, за да обсъдят руското нашествие в Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще посети Полша тази седмица, с цел да обсъдят съветското настъпление в Украйна, предадоха международните организации, като цитираха изказване на Белия дом.
Байдън е добавил визитата във Варшава към програмата на идната си обиколка в Европа, на която ще беседва със съдружници от Европейски Съюз, Г-7 и НАТО.

Президентът на Съединени американски щати напуща Вашингтон в сряда, само че първо ще посети Брюксел, съобщи прессекретарят на Белия дом Джен Саки. " Президентът ще разиска по какъв начин Съединени американски щати, паралелно с техните съдружници и сътрудници, да отговорят на филантропичната рецесия и рецесията на човешките права, основани в резултат на неоправданата и непровокирана война на Русия против Украйна ", се споделя в изказването на Белия дом.

Очаква се във Варшава Байдън да се срещне с полския си сътрудник Анджей Дуда. Полша граничи с Украйна и е приела над 2 милиона бежанци от боевете. Варшава е един от най-силните гласове, призоваващи членовете на НАТО да се намесят повече за преустановяване на кръвопролитието.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР