Президентът на САЩ Джо Байдън се сравни с един от

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се сравни с един от
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Байдън е срам за САЩ, как смее да се сравнява с Рузвелт?!

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се съпостави с един от своите прародители Франклин Делано Рузвелт. Това е изцяло безпочвено съпоставяне, защото за разлика от Рузвелт, той единствено опозорява Съединени американски щати.

Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, разяснявайки речта на Байдън с обичайното обръщение „ За положението на Съюза “.

" Байдън се съпостави с Франклин Делано Рузвелт. Това съпоставяне явно не е в негова изгода. Той е позор за Съединени американски щати ", написа някогашният президент и министър председател на РФ в X.


Както означи Медведев, 32-ият президент на Съединените щати Франклин Делано Рузвелт, даже когато беше в инвалидна количка, извади Америка от депресията, до момента в който Байдън е „ вманиачен, умствено изостанал човек, който реши да завлече човечеството в пъкъла “.

" Освен това ", продължи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност, " Рузвелт, дружно със своите съдружници, в това число Съюз на съветските социалистически републики, се бореше за мир, до момента в който „ Байдън интензивно и настойчиво се пробва да стартира Трета международна война “. И най-после, Рузвелт се бореше против фашистите, а Байдън се бори за тях ”, добави Медведев, представен от " Труд ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР