Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, докато

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, докато
Коментари Харесай

Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна на събитие в Колорадо

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се спъна и падна, до момента в който раздаваше дипломи на гала по дипломирането на Академията на военновъздушните сили на Съединени американски щати в Колорадо.

Байдън е най-възрастният настоящ президент на нацията (на 80 години). Помогнаха му да се изправи и изглеждаше незасегнат.

Президентът беше прав към час и половина, с цел да се ръкува с всеки от 921-те завършващи кадети.

„ Имаше торба с пясък на сцената, до момента в който той се ръкуваше “, написа Бен Лаболт в Twitter след рухването в четвъртък.

„ Получих чувал с пясък “, пошегува се усмихнатият президент пред кореспонденти, когато дойде назад в Белия дом същата вечер.

Репортерът добави, че президентът не е отговарял на въпроси, когато се е върнал в самолета си.

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер заяви, чеБайдън се усеща „ изцяло добре “ и се е качил на самолета с „ необятна усмивка “.

Критиците споделят, че Байдън е прекомерно възрастен, с цел да се кандидатира за втори президентски мандат.

Последните изследвания демонстрират, че болшинството от гласоподавателите в Съединени американски щати са загрижени за напредналата му възраст.Той ще бъде на 82 при започване на втори мандат, в случай че завоюва.

Това рухване, в допълнение към предходните препъвания от велосипеда му и по пътя нагоре по стълбите на Air Force One, може да добави към тези опасения.

Бившият президент Доналд Тръмп, любимецът на Републиканската партия, който ще се изправи против Байдън на изборите за Белия дом през 2024 година, реагира на случая от предизборно събитие в Айова, като сподели, че „ цялата работа е полуда “.

„ Надявам се, че не е потърпевш “, сподели 76-годишният Тръмп.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, различен кандидат за републиканската номинация през 2024 година, също реагира на рухването по време на предизборно събитие в Ню Хемпшир:

„ Надяваме се и пожелаваме на Джо Байдън бързо възобновяване от всички пострадвания, които може да е получил, само че също по този начин желаем на Съединените американски щати бързо възобновяване от пострадванията, които претърпяха поради Джо Байдън и неговата политика. “

Последният физически обзор на президента Байдън се организира през февруари.

Лекарят на Белия дом доктор Кевин О`Конър написа тогава: " Президентът остава кадърен за работа и извършва изцяло всичките си отговорности без никакви изключения. "

Д-р О`Конър добави, че Байдън върви със „ скована походка “, значително породена от изхабяване на гръбначния му дирек и увреждане на нервите в краката му, само че че положението му е непроменено от предходен медицински обзор през ноември 2021 година

Байдън надали е първият главнокомандващ, който губи опора пред камерите.

Президентът Барак Обама се спъна, до момента в който се качваше по стълбите на събитие през 2012 година, до момента в който президентът Джералд Форд падна по стълбите на Air Force One през 1975 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР