Президентът на САЩ Джо Байдън планира да наложи нови санкции

...
Президентът на САЩ Джо Байдън планира да наложи нови санкции
Коментари Харесай

След решението на Путин! Байдън налага нови санкции срещу Донбас

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън възнамерява да наложи нови наказания върху търговията и финансирането в ДНР и ЛНР, които президентът на Русия Владимир Путин реши да признае за самостоятелни в понеделник, заяви CNN.

В изказване Белият дом сподели, че Байдън ще подпише изпълнителна заповед, която " ще забрани нови вложения, търговия и финансиране от лица на Съединени американски щати към, от или във въпросните територии ".

Изпълнителната заповед на Байдън също ще разреши на Съединени американски щати да постановат наказания на всеки, който работи в тези области. И Белият дом съобщи, че " скоро ще разгласи спомагателни ограничения, свързани с днешното жестоко нарушение на интернационалните задължения на Русия ".

" За да бъде ясно: тези ограничения са обособени и биха били в допълнение към бързите и тежки стопански ограничения, които подготвяхме в съгласуваност със съдружниците и сътрудниците, в случай че Русия в допълнение нахлуе в Украйна ", написа в изказване прессекретарят на Белия дом Джен Псаки.

Припомняме, че украинският президент Володимир Зеленски организира телефонен диалог с американския президент Джо Байдън, а по-късно се чака да приказва с Борис Джонсън. За диалозите Зеленски заяви в " Туитър ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР