Президентът на САЩ Джо Байдън няма да вземе участие в

...
Президентът на САЩ Джо Байдън няма да вземе участие в
Коментари Харесай

Джо Байдън отменя участия в събития заради здравословни проблеми

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън няма да вземе присъединяване в събитията, планувани за през днешния ден, заради влошено здравословно положение след лекуване на зъбите, оповестяват американските медии.


Личният доктор на американския водач, Кевин О " Конър, съобщи, че предходния ден президентът се е оплакал от зъбобол, още същия ден е бил прегледан, направени са му рентгенови фотоси, а по-късно зъболекарите са му предложили лекуване на водача на Белия дом.

В същото време, съгласно лекаря на Байдън, президентът към момента изпитва дискомфорт след лекуването, което, както означи О " Конър, е било предстоящо.

Байдън трябваше да участва на събитието на спечелилите в Националната колежанска атлетическа асоциация на поляната на Белия дом. Сега Байдън ще бъде заместен от вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис.

Освен това беше отсрочена плануваната среща на Байдън с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Разговорите им трябваше да се проведат през днешния ден. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР