Президентът на САЩ Джо Байдън, който е на 80 години,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън, който е на 80 години,
Коментари Харесай

Байдън е в добро здраве и е годен да изпълнява задълженията си, показа медицинският му преглед

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, който е на 80 години, е в положително здравословно положение, мощен е и е кадърен да извършва отговорностите си. Това заключи неговият доктор след рутинния медицински обзор на президента, предадоха международните организации.
Медикът Кевин О'Конър, който е доктор на Байдън от над десетина години, го е подложил на серия от проучвания, измежду които и  много подробен неврологичен обзор.

По време на прегледите от гърдите на президента е открита лезия и от нея е взет материал за биопсия.
Но що се касае до всичко останало Байдън, който е най-възрастният президент в историята на Съединени американски щати, няма обилни съществени здравословни проблеми. Той е приемал три медикамента по рецепта -  за лекуване на артериална фибрилация, за високо равнище  на мазнините в  кръвта и за алергии. Като тези курсове на лекуване са дали резултат.
Двата казуса, установени при предходния му обзор през ноември - вдървена походка и кашлица, обвързвана с гастроезофагеален рефлукс, са постоянни.

Теглото на президента е 81 кг, а височината му 1,83 метра, е посочил още прегледът. Байдън носи контактни лещи, не пуши, не пие, спортува пет пъти седмично.
Документът от прегледа на президента бе чакан с интерес. Байдън не крие, че има желание да се бори за преизбиране.
Президентът не пази в загадка здравословното си положение. Преди към две години той трансферира за малко повече от час пълномощията си на вицепрезидента Камала Харис, когато бе подложен на колоноскопия при цялостна анестезия. Изследването е посочило тогава, че нещата са естествени и не е имало потребност от повтарянето му тази година, посочи Белият дом.
Байдън е бил подложен на интервенция на мозъка през 1988 година, като от този момент не е имал обилни здравни проблеми.
Той даде позитивен резултат на теста за ковид предишния юли, без да развие сериозна форма на болестта и без да има признаци на дълъг коронавирус.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
 
17 Фев 20232216 Фев 2023184716 Фев 2023130216 Фев 202390516 Фев 2023109816 Фев 20234849КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани15 Фев 202373107 Фев 2023123716 Фев 202334907 Фев 2023988
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР