Президентът на САЩ Джо Байдън е съобщил, че в сряда

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е съобщил, че в сряда
Коментари Харесай

81-годишният Джо Байдън ще премине годишен медицински преглед

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е съобщил, че в сряда (28 февруари) ще премине медицински обзор във военна болница в предградие на Мериленд - оценка, която ще бъде деликатно следена, защото 81-годишният Байдън се стреми да бъде избран отново в Белия дом през ноември, съобщи Reuters .

Белият дом заяви, че по-късно в сряда ще разгласява документално обобщение на рутинния годишен медицински обзор на президента демократ.

Тазгодишният медицински обзор се организира в миг, когато демократът Байдън и 77-годишният президент републиканец Доналд Тръмп се приготвят да се изправят във евентуален реванш на президентските избори на 5 ноември.

Двамата претенденти се упрекват взаимно в " умствено намаляване ". Последната съперница на Тръмп за републиканската номинация, 52-годишната Ники Хейли, съобщи, че и двамата мъже са прекомерно остарели, с цел да оглавят Белия дом, и би трябвало да бъдат подложени на когнитивни проби.

Лекарите оповестиха, че Байдън е здрав и " кадърен за работа " при миналогодишния медицински обзор, който включваше премахване на лезия от гърдите му и оповестяването, че няма признаци КОВИД след преболедуването му на вируса през 2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР