Президентът на САЩ Байдън изглежда не различава настоящия френски президент

...
Президентът на САЩ Байдън изглежда не различава настоящия френски президент
Коментари Харесай

Байдън заговори за покойния френски президент „Митеран от Германия“ 24 години след смъртта му

Президентът на Съединени американски щати Байдън наподобява не разграничава сегашния френски президент Еманюел Макрон и Франсоа Митеран, някогашния президент на Франция, който умря през 1996 година

Странното изявление на Байдън пристигна по време на неделно предизборно събитие в Лас Вегас, на което президентът разказваше за среща на G7, на която участвал, откакто беше определен през 2020 година

Байдън твърди, че едно от първите неща, които е споделил по време на срещата, е „ Америка се завръща “, което съгласно него е провокирало отговор от „ Митеран от Германия “.

„ И Митеран от Германия – желая да кажа, от Франция – ме погледна и каза…„ Знаеш ли, какво… защо… за какъв брой време се завръща Америка? “. „ И аз го погледнах и... канцлерът на Германия сподели: „ Какво бихте споделили, господин президент, в случай че на следващия ден вземете вестник „ Лондон Таймс “ и там написа: „ Хиляда души нахлуха в Народното събрание в Лондон, разрушиха вратите, двама служители на реда са убити, с цел да, с цел да спрат избора на министър-председателя “ Какво бихте споделили? “, разказа за извършения диалог Байдън.

В речта, оповестена след това на уеб страницата на Белия дом, Митеран е сменен с Макрон, който наподобява е бил визиран от Байдън.

На 81 години Байдън е най-възрастният настоящ президент на Съединени американски щати. Ако бъде избран отново този ноември, той ще бъде на 87 години в края на втория си мандат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР