Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че няма коментар относно

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че няма коментар относно
Коментари Харесай

Вучич: Отивам в Брюксел, Сърбия не заплашва никого, целта е да запазим мира и стабилността

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи, че няма коментар по отношение на вчерашното известие на Европейския съюз, който изрази угриженост от " повишаването на подстрекателската изразителност сред формалните лица на Белград и Прищина ", оповестява.

" Що се отнася до реакцията на Европейски Съюз, нямам коментар, по този начин е най-добре ", сподели президентът и добави, че отива в Брюксел, с цел да се опита да резервира мира и стабилността, тъй като, както споделя, това е единствената ни цел.

" Не заплашваме никого, не заплашваме нищо. Искаме единствено да подсигуряваме спазването на интернационалните правила, да подсигуряваме спазването на интернационално обществените правни правила, от Резолюция 1244 до Брюкселското съглашение. Това са съглашения, които са годни, които са в действие и те би трябвало да се почитат и ползват “, сподели още Вучич.

Той акцентира, че не желае да разяснява премиера на Косово Албин Курти и тяхната вътрешна политика: " Аз не съм като тях, с цел да се занимавам с всички вероятни проблеми, а ситуацията с тока е тежко. Надявам се да не се постанова да стопират тока, това би било неприятно за тях и за нас, за всички хора. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР