Президентът на руската република Чечня Рамзан Кадиров заяви, че неговият

...
Президентът на руската република Чечня Рамзан Кадиров заяви, че неговият
Коментари Харесай

Кадиров заплаши: Ще превземем Полша, ще стигнем и до САЩ, ако Путин заповяда

Президентът на съветската република Чечня Рамзан Кадиров съобщи, че неговият върховен военачалник в Украйна е бил токсичен, откакто е получил подозрителен плик.

„ Апти Алаудинов, който командва специфичните сили в Ахмат, е получил писмо на 8 февруари, наситено с вещество със мощна миризма “, заяви Кадиров в своя канал в обществената мрежа Telegram.

Засегнат е и част от личния състав край него. Те са били лекувани от медицински личен състав, чиито дейности са разрешили да бъдат избегнати „ съществени последици “, разгласи Кадиров в обявата си.

Чеченският водач сподели, че тече следствие на случилото се. Той го дефинира като „ опит за ликвидиране “.

Алаудинов оглавява силите на Кадиров, които се бият за Владимир Путин в Украйна, а също по този начин е постоянен посетител на съветската държавна телевизия, където дава вести от бойното поле. Той назова съветската инвазия в Украйна „ свещена война “ против „ сатанинските “ полезности на Запада.

Желание да превземе Полша

Вчера Кадиров съобщи желанията си армията му да „ завладее Полша “.

„ Тя даже може да стигне Америка, в случай че бъде получена такава заповед от съветския президент Владимир Путин “, добави той.

„ На украинския небосвод се появи още един самонадеян специалист, който сякаш разкрива злокобните проекти на Русия да превземе Молдова и предсказва разпадането на Федерацията на дузина страни “, написа Кадиров в Telegram. „ Ще обясня на такива специалисти: към момента има какво да научите за проектите на Русия. Ако има заповед на Върховния главнокомандващ, ние сме подготвени даже да отидем в Америка, ние ще оставим Молдова зад нас. Всяка такава поръчка не се разисква, тя се извършва. Има всички нужни сили, средства и техника за реализирането му. “

„ Кавалеристът Мавлид Висаитов, награден с Ордена на Почетния легион, стигна до Елба. А през днешния ден ние сме на стоманени коне и за нас това ще бъде същински празник. А що се отнася до разпадането на Русия, тези опити на Запада се проточват от 90-те години. Границите на Русия се трансформират единствено когато тя пожелае това “.

Кадиров се базира на по-ранно изказване на Алексей Данилов, секретар на съветския Съвет за национална сигурност и защита. Политикът сподели, че Русия може да трансферира чеченски елементи в Молдова, с цел да провежда идването на власт на проруските сили.

В друга обява чеченският водач допусна, че неговите сили ще завладяват Одеса, Харков и Киев, преди в последна сметка да се придвижат напред, с цел да завладяват Полша.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР