Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма да се откаже

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма да се откаже
Коментари Харесай

Ако Путин беше спрял войната, можеше да спаси Русия

Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма да се откаже от войната против Украйна, макар че преимуществото на украинската страна е явно. Това съобщи политологът Михаил Шейтелман, представен от УНИАН.

„ Путин няма да се откаже, макар че преимуществото на Украйна е явно. Той няма задоволително разум, с цел да избави най-малко Русия “, сподели той. Михаил Шейтелман съобщи, че Украйна ще бъде избавена, тъй като целият свят я поддържа, до момента в който Руската федерация дълго време ще заплаща обезщетения за непредизвиканата война, която стартира.

Германският канцлер Олаф Шолц съобщи, че Украйна ще се възвръща от тази война 100 години. „ Значи Русия ще заплаща за 100 години. Путин вкара в задължения бъдещите генерации руснаци, освен днешните младежи, само че и техните внуци “, сподели Шейтелман. На 24 февруари съветската войска предприе пълномащабна инвазия в Украйна по заповед на Путин. До момента войната не се развива по неговия проект и окупаторите търпят тежки загуби – близо 28 000 съветски бойци са починали за близо три месеца на украинска земя, по данни на украинското Министерство на защитата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР